جدول لیگ برتر ایران در پایان هفته نهم (۹ آبان ۱۴۰۴) | صدر کماکان آبی ماند رابطه شکراب پیروانی با اوسمار رفیق درویش در سکوت به دنبال مدیرعاملی پرسپولیس آمار ضعیف اسکوچیچ مقابل پرسپولیس جریان مافیایی برای دور کردن سیدجلال از پرسپولیس رقم عجیب قرارداد گل‌محمدی با فولاد پشت پرده جدایی امیری از پرسپولیس نتیجه بازی استقلال و آلومینیوم اراک در لیگ برتر(۹ آبان ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| بی رقیب در صدر ویدئو| خلاصه بازی استقلال و آلومینیوم اراک(۹ آبان ۱۴۰۴) ترکیب استقلال برابر آلومینیوم مشخص شد (۹ آبان ۱۴۰۴) | ساپینتو دست به ترکیب برنده نزد آمار فاجعه‌بار تراکتور مقابل پرسپولیس | تنها یک برد در ۶ سال! پخش زنده بازی استقلال و آلومینیوم اراک (۹ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین منچستریونایتد در مسیر مدعی شدن چرا تیم‌های شهرستانی در تهران تمرین می‌کنند؟| لگدمال هویت! خیز حسین‌زاده برای کسب دومین کفش طلای فوتبال ایران نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سرپرست هوادار تهدید کرد | لیدر‌ها به ورزشگاه بیایند، بازی را متوقف می‌کنیم!

  • کد خبر: ۱۶۶۰۰۹
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۰
سرپرست هوادار تهدید کرد | لیدر‌ها به ورزشگاه بیایند، بازی را متوقف می‌کنیم!
سرپرست تیم فوتبال هوادار گفت: در بازی با پرسپولیس اگر لیدر‌های این تیم به ورزشگاه بیایند، بازی را متوقف می‌کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، علی طهماسبی درباره دیدار تیمش مقابل پرسپولیس گفت: به ما گفتند که هر دو باشگاه پرسپولیس و هوادار می‌توانند ۱۵ نفر میهمان همراه داشته باشند. در طول فصل ۴ بار با استقلال و پرسپولیس بازی می‌کنیم و الان در جام حذفی هم با پرسپولیس بازی داریم و بازیکنان ما انتظار دارند که خانواده‌شان به ورزشگاه بیایند، ابتدا مانع این کار شدند، ولی خداراشکر مشکل حل شد. خواسته زیادی نداشتیم و گفتیم که ما میزبان هستیم حداقل سهم دوبرابری نسبت به پرسپولیس داشته باشیم. الان قرار شد که ما ۳۰ نفر میهمان به ورزشگاه بیاوریم و باشگاه پرسپولیس هم ۱۵ نفر میهمان همراه داشته باشد.
وی درباره حضور لیدر‌های دو باشگاه گفت: درباره این مسائل در جلسه هماهنگی روز گذشته صحبت و قرار شد مانع ورود لیدر‌ها شوند. ما نه لیدر و نه هوادار داریم و از سازمان لیگ درخواست کردیم مانع ورود آن‌ها شوند. اگر قرار باشد لیدر‌ها در ورزشگاه باشند و تیم‌شان را تشویق کنند به ناظر سازمان لیگ گفتیم که بازی را متوقف می‌کنیم تا آن‌ها از ورزشگاه خارج شوند.
سرپرست تیم فوتبال هوادار در پاسخ به این سؤال که تعداد میهمانان، شامل مربیان تیم ملی هم می‌شود؟ عنوان کرد: این ۴۵ نفر که گفتیم سهمیه دو باشگاه هستند و سهمیه مربیان جدا بوده و با سازمان لیگ هماهنگ شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->